Magnetic FitĀ® en haar partners werken aan een nieuwe wereldwijde standaard.

Partnerships

Magnetic Fit® focust op productontwikkeling van haar verbindingen en integreert deze samen met haar partners in LED lampen, armaturen en elektrische consumentengoederen. Wij streven naar partnerships met partijen die onze gepatenteerde verbinding kunnen en willen toepassen in
hun eigen productielijnen. 

Magnetic Fit® zet met haar magnetische verbinding in op gemak, veiligere verbindingen, flexabiliteit en univormiteit en streeft ernaar om binnen
een decennium de nieuwe wereldstandaard in de ledverlichting en armaturen markt te zijn. Om deze prognose te realiseren, zijn partnerships met innovatieve partijen - gevestigde spelers én nieuwkomers in de markt - onontbeerlijk. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe partners. 

Wij stellen onze gepatenteerde verbinding beschikbaar aan partners. 
De interne mechaniek van Magnetic Fit® is ontworpen om efficiënt en voordelig te integreren in een breed scala van producten. Bovendien helpen wij onze partners graag met de implementatie van onze verbinding. Integratie is snel en gemakkelijk; er zijn géén grote aanpassingen aan bestaande producten nodig. 

Ziet u kansen om onze magnetische verbinding toe te passen in uw product of in uw dienstaanbod? Kunt u uw klanten beter van dienst zijn door de implementatie van Magnetic Fit®? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.
 
 

     

 

Partnership

 

Magnetic Fit® streeft naar 1 wereldwijde LED standaard.

  

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Magnetic Fit B.V.
info@magneticfit.com
023-5767160  (lokaal tarief)
IJweg 507-H
2143 CL, Boesingheliede

Samenwerken

Magnetic Fit® is continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Ziet u kansen om onze verbinding in uw product of dienst toe te passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Magnetic Fit®!