Nieuwspagina

31-1-2017 

Magnetic Fit's producten in de showroom van Lichtplaza Zaandam

Vanaf heden zijn de producten van Magnetic Fit, de revolutionaire U-Fit verbinding met LED lampen, te zien bij verlichtingsspecialist Lichtplaza Zaandam. Hiermee kan de consument ook kennis nemen van deze "LED applicatie van het jaar 2016". In de showroom zijn verschillende producten te zien zoals een grote variëteit aan LED-lampen uitgevoerd met de U-Fit verbinding. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe eenvoudig en handig het magnetische 'kliksysteem' functioneert. 

Licht Plaza in Zaandam is ontstaan in April 2002 en bevindt zich met een winkeloppervlakte van 800 m² recht tegenover de Hornbach vestiging.  

Kom langs in Zaandam en ervaar zelf het gebruiksgemak van Magnetic Fit!

 

Pieter Ghijsenlaan 22                                              

Lichtplaza Zaandam                                                                                                                                

1506 PV Zaandam                                                                                                                                          

www.lamponline.nl

 

8-12-2016

Persbericht: Revolutionaire U-Fit® gekozen tot 'LED-applicatie van het jaar 2016' 

Boesingheliede, 8 december 2016  

Op de 7de editie van Led Event Nederland (1 december jl.)  is de applicatie ‘U-Fit®' voor de meer de ruim 400 bezoekers verkozen tot de beste toepassing van ledtechnologie in 2016. De U-Fit® is een nieuwe magnetische elektrische verbinding en zeer geschikt LED-verlichting. Het product is ontwikkeld door ondernemer Robert Sijtsma van Magnetic Fit®.   

Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door FHI, de federatie van technologiebranches. Alle deelnemende ledapplicaties werden tentoongesteld op het Applicatieplein, waar de bezoekers op hun favoriete applicatie kon stemmen. De applicaties werden door bezoekers kritisch beoordeeld op ontwerp, beleving en de toepassing. Lees meer..

 

 

29-11-2016

Met eenvoudig aanbrengen LED-verlichting in kantoorpand voldoen aan energiebesparingseisen overheid

Gisteren (28 november 2016) schreef VVD-minister Stef Blok (Wonen en Rijksdienst) aan de Tweede Kamer dat kantoorgebouwen vanaf 2023 veel minder energie moeten verspillen dan nu nog het geval is. Kantoren met een label D, E of F kunnen volgens de minister zonder bouwkundige ingrepen worden aangepast om label C te halen. Renovaties aan installaties zoals verlichting, zijn al voldoende. Met het overgaan naar LED-verlichting (bijvoorbeeld ter vervanging van de PL en TL armaturen) is dan ook al een flinke stap te zetten. Overgaan naar LED-verlichting kan nog eenvoudiger en toekomstbestendiger wanneer ook meteen een universele en eenvoudige fitting wordt gebruikt. De U-Fit® verbinding van Magnetic Fit® biedt deze oplossing.

https://www.linkedin.com/pulse/met-eenvoudig-aanbrengen-led-verlichting-kantoorpand-voldoen-sijtsma

 

23-11-2016

Nationaal Trendrapport LED gaat voorbij aan innovatie in fittingen

Onlangs werd het ‘Nationaal LED Trendrapport 2017’ gepubliceerd door LED Expo Benelux in samenwerking met LED Magazine.  Robert Sijtsma van Magnetic Fit® signaleert dat het rapport veel aandacht heeft voor de kwaliteitsverbetering van LED lampen maar geen aandacht schenkt aan innovaties in fittingen. Lees zijn artikel op LinkedIn Pulse.

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens

Magnetic Fit B.V.
info@magneticfit.com
023-5767160  (lokaal tarief)
IJweg 507-H
2143 CL, Boesingheliede

Samenwerken

Magnetic Fit® is continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen. Ziet u kansen om onze verbinding in uw product of dienst toe te passen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Ontvang het laatste nieuws over Magnetic Fit®!